22 nov 2011

TARONJA A LA TARONJA

Taronja a la taronja

taronjaLa taronja, com totes les fruites, porta moltes vitamines. El cuiner Pep Nogué ens ensenyarà a preparar un postre boníssim fet amb taronges i làmines de gelatina. I si encara no heu tingut prou de vitamines, i per aquells dies en què el cervell l’haguem de fer funcionar més del compte, prepararem un suc supervitamínic amb ous i suc de taronja. Proveu-lo!

Ingredients

  • 1 kg de taronges
  • 1 litre de suc de taronja
  • 10 fulles de gelatina de 2 g
  • Fulles de menta fresca

Elaboració

  1. Hem començat posant les gelatines a estovar en aigua freda.
  2. Després hem tallat les taronges a sang, és a dir, traient la pell groga i blanca i deixant els grills completament nets.
  3. Hem posat a escalfar una mica de suc de taronja en un cassó i li hem afegit les fulles de gelatina, que prèviament hem escorregut.
  4. Un cop fosa la gelatina hi hem afegit la resta del suc de taronja.
  5. Finalment hem omplert els motlles amb la taronja tallada i li hem afegit el suc de dins del cassó.
  6. Ho hem deixat reposar a la nevera entre 2 i 3 hores per obtenir una peça compacta.
  7. Finalment hem posat dos porcions en un plat i hi hem afegit tires de menta per damunt.

No hay comentarios: