Taronja a la taronja
La taronja, com totes les fruites, porta moltes vitamines. El cuiner Pep Nogué ens ensenyarà a preparar un postre boníssim fet amb taronges i làmines de gelatina. I si encara no heu tingut prou de vitamines, i per aquells dies en què el cervell l’haguem de fer funcionar més del compte, prepararem un suc supervitamínic amb ous i suc de taronja. Proveu-lo!
Ingredients
- 1 kg de taronges
- 1 litre de suc de taronja
- 10 fulles de gelatina de 2 g
- Fulles de menta fresca
Elaboració
- Hem començat posant les gelatines a estovar en aigua freda.
- Després hem tallat les taronges a sang, és a dir, traient la pell groga i blanca i deixant els grills completament nets.
- Hem posat a escalfar una mica de suc de taronja en un cassó i li hem afegit les fulles de gelatina, que prèviament hem escorregut.
- Un cop fosa la gelatina hi hem afegit la resta del suc de taronja.
- Finalment hem omplert els motlles amb la taronja tallada i li hem afegit el suc de dins del cassó.
- Ho hem deixat reposar a la nevera entre 2 i 3 hores per obtenir una peça compacta.
- Finalment hem posat dos porcions en un plat i hi hem afegit tires de menta per damunt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario