Magret d'ànec amb vinagreta de llegums
El magret és una carn que no és gaire habitual en l’alimentació dels nens, però és molt nutritiva i té un gust boníssim! El Pep amb l’ajuda del Ferran ens faran un plat ideal per impressionar els convidats que vinguin a casa. Al final del programa coneixerem per què la poma i el formatge lliguen tant entre ells, tot i tenir gustos molt i molt diferents.
Ingredients (Per a 2 persones)
- 1 magret d’ànec
- 50 g de mongetes cuites
- 50 g de llenties cuites
- 50 g de cigrons cuits
- Oli
- Vinagre
- 1 cullerada de mostassa
- Porradell
- Sal
- Pebre
Preparació
- Hem començat salpebrant el magret d’ànec i l’hem posat en una paella al foc per la part de la pell. L’hem fet coure durant 10 minuts fins que la pell ha quedat daurada.
- L’hem cuit durant 4 minuts per l’altra banda i l’hem deixat refredar.
- Per a fer la vinagreta de llegums hem agafat un bol i hihem posat força oli, vinagre, 1 cullerada de mostassa i una mica de porradell.
- Ho hem remenat bé i finalment hem incorporat totes les llegums.
- Per acabar, en un plat hem posat unes làmines ben fines de magret i li hem afegit la vinagreta de llegums per sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario