16 nov 2011

Magret d'ànec amb vinagreta de llegums

Magret d'ànec amb vinagreta de llegums


anecEl magret és una carn que no és gaire habitual en l’alimentació dels nens, però és molt nutritiva i té un gust boníssim! El Pep amb l’ajuda del Ferran ens faran un plat ideal per impressionar els convidats que vinguin a casa. Al final del programa coneixerem per què la poma i el formatge lliguen tant entre ells, tot i tenir gustos molt i molt diferents.

Ingredients (Per a 2 persones)

  • 1 magret d’ànec
  • 50 g de mongetes cuites
  • 50 g de llenties cuites
  • 50 g de cigrons cuits
  • Oli
  • Vinagre
  • 1 cullerada de mostassa
  • Porradell
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Hem començat salpebrant el magret d’ànec i l’hem posat en una paella al foc per la part de la pell. L’hem fet coure durant 10 minuts fins que la pell ha quedat daurada.
  2. L’hem cuit durant 4 minuts per l’altra banda i l’hem deixat refredar.
  3. Per a fer la vinagreta de llegums hem agafat un bol i hihem posat força oli, vinagre, 1 cullerada de mostassa i una mica de porradell.
  4. Ho hem remenat bé i finalment hem incorporat totes les llegums.
  5. Per acabar, en un plat hem posat unes làmines ben fines de magret i li hem afegit la vinagreta de llegums per sobre.

No hay comentarios: