Mini hamburgueses supernaturals
Heu provat alguna vegada de fer-vos vosaltres mateixos l’hamburguesa i fer-la al vostre gust? Avui us explicarem com fer-ho amb l’ajuda del Pol de 8 anys i l’Aina de 4 que tot i ser molt petita ja li agrada la cuina! Farem mini hamburgueses ideals per quan convideu els vostres amics a sopar a casa. Al final del programa aprendrem a fer diferents tipus de maioneses amb diferents espècies.
Ingredients
- 200 g de carn picada de porc
- 200 g de carn picada de vedella
- 1 ceba tendra picada
- 1 gra d’all picat
- 15 g de julivert picat
- 2 pomes golden tallades a daus
- 25 g de nous
- 150 g de mescla d’enciams
- 100 g de formatge de cabra
- 25 g de pipes de girasol
- 20 g de mostassa
- Sal
- Oli extra verge
Elaboració
- En un bol hem barrejat les dues carns, la ceba, els alls, una mica de julivert, les pomes, les nous i una cullerada de mostassa.
- Ho hem remenat molt bé.
- Hem fet pilotetes petites fins a acabar tota la pasta.
- En una paella hem escalfat oli pr fregir les mini hamburgueses.
- Mentrestat hem preparat el plat amb una mica d’enciam.
- A sobre de cada hamburguesa li hem afegit una rodanxa de formatge i les hem acabat de fregit.
- Les hem emplatat al plat i llestos!
No hay comentarios:
Publicar un comentario