Cigrons amb samfaina, cuscús i cumí
Ratatouille és el nom que es fa servir a França per anomenar a la samfaina. Farem una ratatouille amb cigrons amb l’ajuda del Nil d’11 anys. I per aquells que sovint us fa mal la panxa us ensenyarem a fer una infusió feta amb comí que segur que us alleujarà tots els mals!
Ingredients
- 200 g de cigrons cuits
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- 2 tomàquets madurs
- Oli d’oliva extra verge
- 200 g de cuscús
- 50 g de comí
- Sal
Elaboració
- Hem començat la recepta cobrint el cuscús amb aigua i hem deixat que s’infli.
- Per a fer la samfaina hem posat una paella amb oli al foc i quan ha estat ben calent hi hem afegit la ceba, l’albergínia, el pebrot vermell i verd, el tomàquet, el carbassó i finalment una mica de comí.
- Ho hem deixat fregir una mica i hi hem posat els cigrons.
- Hem afegit un got d’aigua i sal, i per últim, el cuscús.
No hay comentarios:
Publicar un comentario