18 nov 2011

Brandada de bacallà

Brandada de bacallà

brandadaDe vegades costa que els petits vulguin menjar peix. Per això us volem ensenyar una manera diferent i nutritiva de fer menjar peix als nens: la brandada! És un farciment ideal i molt fàcil de fer, oi Mariona? Al final del programa el cuiner Pep Nogué ensenyarà a la Mariona un esmorzar fantàstic per a emportar-se a l’escola.

Ingredients

  • 1 quilo de bacallà dessalat
  • 1 raig d’oli d’oliva extra verge
  • 1 litre d’oli de girasol
  • 4 grans d’all
  • 16 llesques de pa
  • Porradell

Elaboració

  1. Hem començat posant oli a una paella i hi hem fregit els alls a trocets.
  2. Mentrestant hem esmicolat el bacallà i l’hem afegit a la cassola amb els alls.
  3. Un cop cuit el bacallà amb els anys ho hem posat a dins d’un gerro per poder-ho triturar tot.
  4. Hi hem afegit una mica d’oli mentre el trituràvem.
  5. Hem posat la brandada en un bol i hi hem afegit una mica de porradelll per sobre.

No hay comentarios: