Brandada de bacallà
De vegades costa que els petits vulguin menjar peix. Per això us volem ensenyar una manera diferent i nutritiva de fer menjar peix als nens: la brandada! És un farciment ideal i molt fàcil de fer, oi Mariona? Al final del programa el cuiner Pep Nogué ensenyarà a la Mariona un esmorzar fantàstic per a emportar-se a l’escola.
Ingredients
- 1 quilo de bacallà dessalat
- 1 raig d’oli d’oliva extra verge
- 1 litre d’oli de girasol
- 4 grans d’all
- 16 llesques de pa
- Porradell
Elaboració
- Hem començat posant oli a una paella i hi hem fregit els alls a trocets.
- Mentrestant hem esmicolat el bacallà i l’hem afegit a la cassola amb els alls.
- Un cop cuit el bacallà amb els anys ho hem posat a dins d’un gerro per poder-ho triturar tot.
- Hi hem afegit una mica d’oli mentre el trituràvem.
- Hem posat la brandada en un bol i hi hem afegit una mica de porradelll per sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario