Pastís de xocolata
Per fi un dels postres que agrada més a tots els petits, el pastís de xocolata! El Joan s’embrutarà les mans de xocolata per a fer aquest pastís i veurà com a partir d’una sèrie d’ingredients en surt un postre que està boníssim! L’heu de veure en acció! Al final del programa aprendrem a fer una vinagreta ràpida amb una mena de biberó que es fa servir a la cuina.
Ingredients (Per a 4 persones)
- 75 g de cobertura de xocolata 70%
- 3 rovells d’ou
- 150 g de mantega tova
- 250 g de nata semi muntada
- 125 g de sucre en pols
- 75 g de llet
- 85 g de cacau en pols.
Elaboració
- Hem posat a fondre la xocolata en un bol al bany maria.
- Mentrestant el Joan ha muntat la nata amb el batedor.
- Hem agafat un bol i hi hem afegit la xocolata fosa, els rovells d’ous, la mantega i ho hem barrejat tot molt bé.
- Després hem afegit la nata i el sucre fins a fer-ne una massa uniforme.
- Per últim hi ha posat la llet i el cacau en pols i ho hem acabat de barrejar.
- Hem agafat un tros de paper d’alumini i hi hem bolcat a sobre una mica de xocolata.
- Ho hem embolicat com si fos un caramel i l’hem deixat refredar a la nevera durant 1 hora.
- Un cop ben refredat l’hem desenvolicat i l’hem tallat en 3 troços per servir-lo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario