20 nov 2011

Cigrons amb samfaina, cuscús i cumí

Cigrons amb samfaina, cuscús i cumí

cigronetRatatouille és el nom que es fa servir a França per anomenar a la samfaina. Farem una ratatouille amb cigrons amb l’ajuda del Nil d’11 anys. I per aquells que sovint us fa mal la panxa us ensenyarem a fer una infusió feta amb comí que segur que us alleujarà tots els mals!

Ingredients

  • 200 g de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • 2 tomàquets madurs
  • Oli d’oliva extra verge
  • 200 g de cuscús
  • 50 g de comí
  • Sal

Elaboració

  1. Hem començat la recepta cobrint el cuscús amb aigua i hem deixat que s’infli.
  2. Per a fer la samfaina hem posat una paella amb oli al foc i quan ha estat ben calent hi hem afegit la ceba, l’albergínia, el pebrot vermell i verd, el tomàquet, el carbassó i finalment una mica de comí.
  3. Ho hem deixat fregir una mica i hi hem posat els cigrons.
  4. Hem afegit un got d’aigua i sal, i per últim, el cuscús.

No hay comentarios: