19 nov 2011

Amanida de raïm amb rocafort

Amanida de raïm amb rocafort!

raimFer-se un plat ràpid i saludable de vegades pot ser més fàcil del que us penseu. I si no pregunteu-li a la Marta de 13 anys que serà l’encarregada d’ajudar el cuiner a fer una amanida de raïm. I és que la fruita es pot menjar amb tot, ja sigui amb coses dolces o salades. Per acabar el programa, el Pep li ensenyarà a fer una maionesa que no porta ou, així totes aquelles persones al·lèrgiques a l’ou en podran menjar.

Ingredients

  • 2 cabdells d’enciam
  • 250 g de raïm blanc
  • 250 g de rocafort
  • 2 iogurts naturals
  • 30 g de panses
  • Sal

Elaboració

  1. Primer hem rentat els cabdells d’enciams en aigua i en un plat hi hem anat posant les fulles trencades.
  2. Després hi hem afegit el raïm net, les panses i una miqueta de sal.
  3. Per a fer la salsa de rocafort hem agafat un gerro i hi hem barrejat el rocafort amb el iogurt i ho hem batut fins aconseguir una salsa ben homogènia.
  4. I per acabar el plat hem abocat la salsa per damunt de l’enciam.

No hay comentarios: