22 oct 2008

EXCURSIÓ A LA FAGEDA.

"Excursió a les fagedes dels Ports"

Diumenge 26 d'octubre
Sortim de la Sénia a les 8 h. El lloc de trobada és davant del Centre d'Informació del Parc Natural dels Ports. Este edifici són les Escoles Velles, està situat al Passeig de la Clotada, 23-25.
L'excursió té una durada de tot el dia, aproximadament caminem unes 5 hores. Per tant cal una bona forma física.Cal portar esmorzar, aigua, roba d'abric i calçat adequat.

Per aquesta excursió cal portar vehicles propis. El millor és que els interessats porteu vehicle 4x4 o un vehicle que sigui un poc alt (tipus furgoneta, berlingo, etc...).El centre d'informació facilita unes places de vehicle 4x4 però ara ja estan ocupades.
Primer que res cal fer l'inscripció prèvia, al telèfon 977 57 61 56.L'horari del centre és de 10-13 h i de 16-18 h.

Si teniu dubtes truqueu al Centre d'Informació.

Centre d'informació del Parc Natural dels Ports a la comarca del Montsià.Passeig de la Clotada, 23-25, 43560 La Sénia (Montsià)

5 comentarios:

Anónimo dijo...

quant he vist lo de bona forma fisica, ja m´he fet atras, un altre dia sera.

https://laviaaugusta.blogspot.com dijo...

Sempre he volgut arribar fins al faig Pare. Al pi gros hi he estat, però ja era molt fosc. Diumenge estic ocupat. Així que encara que em vulgués unir a vatros, me seria impossible.
Per cert, la sapeta també deu de ser de la Galera, no?

AKO dijo...

Si, és de La Galera i ella si que hi viu, jejejee
Però de totes maneres si vols informació de com arribar al faig, pots anar al Centre d'informació del Parc Natural del Montsià a la Sénia.
Esta molt prop el Pi gros del faig..

https://laviaaugusta.blogspot.com dijo...

Gràcies, però en principi no hi tinc cap problema en arribar-hi. Potser la distàcia a peu que s'ha de fer sigui lúnic impediment. He vist moltes fotos i les més boniques són les d'aquest temps, quan les fulles cauen. La policromia és impresionant. Si vas entrar a l'altre blog, vas poder veure que l'any passat vaig estar diversos cops per la Tienença de Benifassà. A més d'agraïr-te les felicitacions, una cosa he de dir-te: treball n'hi ha molt! Són moltes hores de treball de camp, documentació, etc. No sé ben bé si porto escrites unes 9 o 10 rutes. Ara mateix tinc inacabad la del "Mar de l'Ebre" i, amb tota seguretat, la propera serà per les terres del Maestrat: Traiguera, Calig, Sant Mateu, etc.

Anónimo dijo...

Què és esta falta d'ortografia al cartell? Fa mal a la vista!! Això és intolerable.Dimissió inmediata, això vol dir, JA!!!